Apartament Spațios și Elegant la Vila Zorile – O Oază de Confort în Poiana Brașov

Descoperiți luxul și confortul în singurul nostru Apartament disponibil la Vila Zorile, Poiana Brașov, o alegere ideală pentru familiile cu copii sau pentru două cupluri. Pe o suprafață generoasă de 50 mp, acest apartament oferă un spațiu amplu și bine structurat, compus dintr-un living, un dormitor și baie proprie, gândit pentru a vă oferi o experiență de cazare excepțională.

Design Interior Refined și Facilități de Top

Acest apartament se remarcă printr-un design interior elegant, cu ferestre înalte, pe tot peretele, ce umple spațiul cu lumină naturală. Sistemul de iluminat sofisticat și mobilierul de înaltă calitate adaugă o notă de rafinament și confort, garantând o vacanță de vis.

Spațiu și Confort pentru Toată Familia

Dormitorul este dotat cu un pat matrimonial extra lung (> 2 metri), oferind un somn liniștit și odihnitor. În living, canapeaua extensibilă se transformă ușor într-un pat confortabil, ideal pentru copii sau oaspeți suplimentari. Astfel, apartamentul poate găzdui comod până la patru persoane.

Tehnologie și Divertisment la Îndemâna Dumneavoastră

Pentru a vă asigura că sejurul dumneavoastră este cât mai plăcut, apartamentul este echipat cu Wi-Fi de înaltă viteză, televiziune prin cablu și un minibar. Aceste facilități moderne vă permit să rămâneți conectați și să vă bucurați de momentele de relaxare.

Baie Modernă pentru un Plus de Confort

Baia proprie, dotată cu cabină de duș și uscător de păr, adaugă un nivel suplimentar de intimitate și comoditate.

Balcon Privat

Apartamentul include de asemenea un balcon, oferind un spațiu perfect pentru a vă bucura de cafeaua dimineții sau de un pahar de vin seara, admirând priveliștea frumoasă spre Poiana Brașov.

Unicul Apartament de la Vila Zorile

La Vila Zorile, acest apartament unic este gândit pentru a oferi o experiență de cazare de neegalat, combinând spațiul generos cu amenajarea elegantă și confortul modern. Vă invităm să descoperiți ospitalitatea noastră și să vă bucurați de o vacanță memorabilă în inima munților.