Camera Dubla Family – Spațiu Generos și Confort la Vila Zorile, Poiana Brașov

Pentru familiile în căutarea unei escapade perfecte la munte, Camera Dublă Family de la Vila Zorile este soluția ideală. Cu o suprafață de aproximativ 35 mp, această cameră oferă spațiu amplu și confort pentru toți membrii familiei. Este dotată cu toate facilitățile necesare pentru o vacanță de vis.

Design Interior Elegant și Facilități Moderne

Camera Dublă Family se remarcă printr-un design interior elegant, completat de ferestre inalte care permit luminii naturale să inunde spațiul. Toate elementele atent alese creează o atmosferă caldă și primitoare. Mobilierul este atent ales pentru a asigura confortul și eleganța, făcând din fiecare sejur o experiență memorabilă.

Confortul Familial în Inima Poiana Brașov

Camera este echipată cu un pat matrimonial extra lung (> 2 metri), asigurând un somn odihnitor și reconfortant. În plus, canapeaua extensibilă este perfectă pentru copii, oferind astfel un spațiu de cazare confortabil pentru întreaga familie.

Dotări de Top pentru Un Sejur Plăcut

Pentru confortul dumneavoastră, camera include o baie proprie, dotată atât cu cadă, cât și cu duș, plus un uscător de păr. De asemenea, camera este echipată cu televiziune prin cablu/satelit și Wi-Fi, asigurând divertisment și conectivitate pe durata întregului sejur. Minibarul din cameră este perfect pentru a păstra băuturile la o temperatură ideală.

Balcon Privat pentru Relaxare și Vederi Pitorești

Camera Dubla Family dispune de un balcon privat, oferind un loc ideal pentru a vă relaxa și a vă bucura de vederile frumoase spre Poiana Brașov, fie că savurați cafeaua dimineții sau vă relaxați la sfârșitul unei zile pline.

Cinci Camere Duble Family Disponibile

La Vila Zorile, punem la dispoziție nu mai puțin de cinci Camere Duble Family, fiecare oferind același nivel de confort, spațiu și eleganță. Vă invităm să descoperiți ospitalitatea noastră și să vă bucurați de un sejur de neuitat în Poiana Brașov, într-o cameră perfect adaptată nevoilor familiilor cu copii.