Vila Zorile se adreseaza atat celor ce iubesc natura, cat si celor ce cauta confortul. Vila Zorile este formata din 16 camere cu grup sanitar propriu (4 camere duble standard, 5 camere duble family, 4 camere tip loft, 1 camera junior suite, 1 camera junior suite delux si un apartament). Vila Zorile cuprinde un spa (sauna umeda, masaj, salina si 2 ciubăre exterioare incalzite), un restaurant, si o sala de conferinte.

În plus față de facilitățile excelente pe care le oferă, Vila Zorile reprezintă un refugiu de relaxare și recreere pentru toți oaspeții săi. Indiferent dacă alegeți să vă destindeți în confortul unei camere spațioase și elegant amenajate sau să vă bucurați de serviciile de lux oferite în zona de spa, fiecare aspect al șederii dvs. la Vila Zorile este conceput pentru a vă răsfăța și a vă asigura că aveți parte de o experiență memorabilă.

După cum veți observa imaginiile din galerie foto, pe lângă facilitățile interioare, Vila Zorile este situată într-un cadru natural pitoresc, oferindu-vă posibilitatea de a explora frumusețea și liniștea naturii înconjurătoare. Cu peisaje montane spectaculoase și numeroase trasee de drumeții sau de plimbare cu bicicleta în apropiere, veți avea oportunitatea să vă bucurați de aerul curat al munților și de peisajele impresionante ale regiunii Brașovului. Astfel, Vila Zorile se dovedește a fi nu doar un loc de cazare, ci și un punct de plecare perfect pentru a vă bucura de tot ce are de oferit Poiana Brașov și zona înconjurătoare.

Vă invităm să vă lăsați purtați de frumusețea și rafinamentul oferite de Vila Zorile și să vă bucurați de fiecare moment petrecut în această oază de confort și eleganță. Descoperiți toate imaginiile din galerie foto pentru a vă inspira și pentru a vă face o idee mai clară despre atmosfera și facilitățile pe care le oferim. Fie că sunteți în căutarea unei escapade relaxante sau a unei aventuri în mijlocul naturii, Vila Zorile este locul perfect pentru a vă transforma visurile în realitate și pentru a vă crea amintiri de neuitat.